"Geluk zit in een klein koekje"

Mini saucijzenbroodjes

Mini Saucijzenbroodje….

2019, een mooi getal, heb zin in dit jaar!!! Probeer al vele malen deze site up-to-date te houden, maar ik weet nog steeds niet goed hoe WordPress werkt. Heb het afgelopen jaar artikelen gelezen, het boek Dummies gekocht, maar dus nog geen blog verder gekomen? Heb nu besloten gewoon te beginnen en ik zie wel waar ik tegenaan loop tijdens het bloggen…..

Wat ik al heel lang wilde bakken waren mini saucijzenbroodjes. Een lekker snackje voor Oud&Nieuw dacht ik zo. Ben natuurlijk meteen gaan zoeken (Kookboeken zat, maar tóch eerst op het Internet gezocht). Via Pinterest kwam ik uiteindelijk terecht bij het recept van mini saucijzenbroodjes Uit Pauline’s Keuken. Had zelf alleen geen rol verse bladerdeeg in huis, maar wel bladerdeeg uit de diepvries.es. Dit gaat ook prima, maar met vers bladerdeeg zal het waarschijnlijk nóg lekkerder zijn!

Om het hapje een feestelijk tintje te geven heb ik met een uitsteker sterretjes uit een plakje bladerdeeg gestoken.
Het resultaat is een heerlijk, knapperig, feestelijk en lekker gekruid mini saucijzenbroodje!

Eetsmakelijk!!!!!
Lieve bakgroetjes van MarGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.